Borden

Een reclamebord heeft één doel: opvallen. Uw bedrijf op de kaart zetten. U gebruikt een gevelbord of uithangbord aan uw kantoor, trekt klanten aan met signalisatieborden langs de weg en zorgt voor naambekendheid via reclameborden in het straatbeeld. Reclameborden bestaan al sinds mensenheugenis. Vaak werden reclameboodschappen zelfs op gevels geschilderd. Vandaag zijn er betere materialen op de markt, die uitstekend geschikt zijn voor uw reclamedoelstellingen. Het digitaal printproces garandeert een haarscherp resultaat met optimale zichtbaarheid vanop een afstand en leesbaarheid van dichtbij. Borden voor buitengebruik kunnen worden gelamineerd: zo gaan de kleuren langer mee. Afmetingen en vorm passen we aan uw noden aan. Laat u inspireren door talloze voorbeelden langs de weg. Wij maken voor u reclameborden voor sponsoring aan sportvelden (voetbal, basket, tennis, …), voor horeca, voor beurzen en evenementen. Ook immoborden, bouw- en gevelborden, werfbordjes, signalisatieborden en verkeersborden.

MATERIALEN

Reclameborden zijn verkrijgbaar op elk gewenst formaat en in verschillende materialen afhankelijk van uw toepassing en de ondergrond waarop ze bevestigd worden.
Vraag dus altijd eerst advies voor je aan een project begint zodat we je kunnen informeren over materiaal en formaat!

  • Golfpropyleen: beter gekend als kanaalbord is een lichtgewicht dubbelwandig plaatmateriaal voor uiteenlopende toepassingen. Golfpropyleen wordt ook wel polyprop genoemd en is een veel gebruikt materiaal om vouw- en werfborden van te maken. Het materiaal kan in elke gewenste vorm gesneden worden. Verkrijgbaar in verschillende diktes.
  • PVC-schuimplaat: Ondanks z’n lichtgewicht heeft de schuimplaat een uitzonderlijke stijfheid. Het materiaal is vochtbestendig en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De pvc-schuimplaat laat zich makkelijk zagen, frezen en plooien.Het stabilisatiesysteem voldoet aan de eisen van de REACH-norm (EG nr. 1907/2006). Het materiaal bevat geen toxische stoffen of verbindingen, opgenomen in de EU-richtlijn 76/769/EEG. Verkrijgbaar in verschillende diktes.
  • Dibond: Ook gekend als Alubond of Alu-composiet of sandwichborden, is extreem slagvast en stijf plaatmateriaal voor veelvuldig gebruik. Composiet platen die bestaan uit een zwarte, thermoplastische PE kern tussen twee precoated aluminum platen. Het materiaal is extreem slagvast en stijf waardoor het veelvuldig wordt gebruikt in de sign & display markt en uitgebreide vormmogelijkheden biedt. Het oppervlak van aluminium sandwichplaten is uitermate vlak, corrosievrij en heeft een lage uitzettingscoëfficiënt.. De stevige aluminium sandwichplaten combineren deze eigenschappen met uitstekende bedrukbaarheid met uv-curable inkten en vormbaarheid. Hierdoor zijn de composiet platen bij uitstek geschikt voor stijlvolle grote toepassingen zoals reclamezuilen, standenbouw en point-of-sales displays.
  • Plexi transparant: Glashelder transparante plexi voor luxueuze binnen toepassingen. Robuuste en duurzame extrusie voor de verwerking van transparante toepassingen De toplaag is perfect glad en heeft een anti-statische structuur. Het materiaal heeft een grote oppervlaktehardheid en een hoge slagvastheid. De mogelijkheid om met dekwit in spiegelbeeld te printen geeft dit materiaal een grote meerwaarde bij binnengebruik. De plaat is stootvast en sterk en behoud over een lange periode haar waarde.
  • Plexi opaal: Translucente plexi met 28% lichtdoorlatendheid voor uitgelichtte toepassingen. Robuuste en duurzame extrusie voor de verwerking van translucente toepassingen De toplaag is perfect glad en heeft een anti-statische structuur. Het materiaal heeft een grote oppervlaktehardheid en een hoge slagvastheid. De plaat is stootvast en sterk en behoud over een lange periode haar waarde.

Realisatie

Voor de realisatie van uw borden werkt Rman samen met verschillende nationale en internationale drukkerijen.

De standaard leveringstermijn voor borden is 5 à 7 werkdagen.

  • Vormen frezen: borden kunnen in elke gewenste vorm gefreesd worden
  • Frames en ophangsystemen op maat
  • Grotere borden bestaan uit verschillende onderdelen
  • Full color bedrukt

Interesse? Bel nu!

+32 (0)470 170 228

Laat je ontwerp over aan een ervaren designer. Het scheelt je een hoop tijd, werk en kopzorgen en het resultaat is altijd beter.

Herman De Groote