Spandoeken

Of u nu een wielerkoers, een bedrijfsevenement, sportevent of een festival sponsort, of u zoekt een opvallende eyecatcher voor uw bedrijfspand of gevel, met spandoeken bent u steeds prominent aanwezig. Bovendien leent deze communicatiedrager zich tot tal van creatieve mogelijkheden om uw product of boodschap maximaal in de kijker te zetten naar een groot publiek. Bij Rman kan u terecht voor PVC-spandoeken (Frontlit, Blockout), MESH-doeken (winddoorlatend), rollupbanners, popupsystemen, vlaggen, ... afgewerkt volgens wens en met de nodige accessoires.

PVC SPANDOEKEN

Het standaard spandoek, afgewerkt met zoom en (kunsstof) ringen, en full color gedrukt op brandvertragend 510gr Frontlit PVC.
Is verkrijgbaar op elk gewenst formaat.
Is verkrijgbaar tot 495cm breedte aan de kortste zijde in één stuk. Grotere doeken worden aan elkaar gelast.

MESH SPANDOEKEN

Het winddoorlatend of geperforeerd spandoek, afgewerkt met zoom en (kunsstof) ringen, en full color gedrukt op brandvertragend 290gr MESH-doek.
Is verkrijgbaar op elk gewenst formaat.
Is verkrijgbaar tot 495cm breedte aan de kortste zijde in één stuk. Grotere doeken worden aan elkaar gelast.

ALUMINIUM FRAMES

Zowel frames om aan de muur te hangen als vrijstaande frames. Buizenformaat is 48mm doorsnede en wanddikte 3mm.
Alle accessoires zijn verkrijgbaar: koppelstukken, verankeringsystemen, spanners.

NADARDOEKEN

Spandoek speciaal voor ophanging aan nadarhekkens. Formaat is 80cm hoog x 250cm breed. Afwerking met zoom en ringen.
Is verkrijgbaar in zowel Frontlit PVC als MESH.
Is ook verkrijgbaar als non-woven (vilt)doek.

WERFDOEKEN

Werfdoeken worden gedrukt op MESH en hebben een formaat van 175cm hoog x 340cm breed.
Ze worden met spanbandjes bevestigd aan Heras bouwhekkens.

ROLLUP BANNERS

De roll-up banner is een onmisbaar element op beurzen, tijdens presentaties en voor de professionele aankleding van winkels en kantoren. Rman levert de rollup banner die bij u past! De standaard rollup banner, luxe rollup banner en de mega rollup banner. Bij actiematig gebruik kiest u voor PVC materiaal, wilt u uw banner een meer luxe uitstraling geven dan kiest u voor de luxe presentatie film. Alle rollup banners zijn eenvoudig op te zetten en op te bergen om vervolgens mee te nemen in de bijgeleverde tas. De cassettes zijn van stevig aluminium en staan zeer stabiel op een vlakke ondergrond.

POPUP SYSTEMEN

Een pop up wand is een strakke presentatiewand die beschikbaar is in verschillende modellen. Het gebruiksgemak en de stevigheid van een pop-up wand zijn ongeëvenaard, waardoor ze zeer gemakkelijk kunnen worden opgesteld en terug afgebroken. De popup wand wordt voornamelijk ingezet op beurzen, events en andere grote bijeenkomsten. Wilt u uw bezoekers aanzetten om uw beursstand te benaderen? Dan kan een pop-up wall voor die extra prikkel zorgen. De pop-up wall kan dus perfect gebruikt worden op beurzen als beurswand, als extra promowand op events of als presentatiewand met eindeloze mogelijkheden. Onmisbaar promotiemateriaal in showrooms of op seminaries en congressen.

Realisatie

Voor de realisatie van uw spandoeken werkt Rman samen met verschillende nationale en internationale drukkerijen.

De standaard leveringstermijn voor spandoeken is 5 à 7 werkdagen.

 • PVC of MESH doeken met zoom en ringen
 • Dubbelzijdige wallbanners
 • Rollup systemen
 • Non woven en textielbanners
 • Frames en ophangsystemen op maat
 • Tot 295 cm in één stuk
 • Grotere doeken worden aaneen gelast
 • Full color bedrukt

Vlaggen

Ook voor vlaggen bent u bij Rman aan het juiste adres. Vlaggen kunnen afgewerkt worden met een vlaggenlint aan de mastzijde, karabijnhaken, lussen, koordjes, met een tunnel bovenaan en/of onderaan, enz...

De standaard leveringstermijn voor vlaggen is 5 à 7 werkdagen.

 • Logo vlaggen
 • Baniervlaggen
 • Beachvlaggen

Interesse? Bel nu!

+32 (0)470 170 228

Laat je ontwerp over aan een ervaren designer. Het scheelt je een hoop tijd, werk en kopzorgen en het resultaat is altijd beter.

Herman De Groote