Video montage en editing

Ook voor video montage en/of video editing bent u bij Rman aan het juiste adres. We maken hierbij gebruik van de Adobe programma's Premiere Pro en After Effects.

MONTAGE / EDITING

Heeft u beeldmateriaal op de plank liggen maar niet de tijd, apparatuur en/of de kennis om daar een leuke video van te maken? Dan kan Rman inhuren de oplossing zijn. Rman kan een videomontage maken van zowel smartphone beelden als beelden van een HD camera. Voordat we beginnen willen we graag weten wat voor soort video u wenst te ontvangen, wat het doel is van de video en voor welk platform het bedoeld is. Vervolgens maken we van de beelden een eerste versie. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit een animatiepakket waarbij wij gebruik maken van professionele color grading, opvallende overgangseffecten, copyright muziek, een logo- en eindschermanimatie en titelbalken.
Iets voor u? Neem dan contact op met Rman!

AFTER EFFECTS MOVIES

Je wil een opvallende intro? Een montage bol van effecten op muziek? Een publiciteitsfilmpje voor je product of dienst? Opvallende overgangseffecten of animatie?
Neem dan contact op met Rman!

Voorbeelden

Intro filmpje voor de U13 Cup te Bassevelde.
Intro filmpje voor After Work Party.

Interesse? Bel nu!

+32 (0)470 170 228

Laat je ontwerp over aan een ervaren designer. Het scheelt je een hoop tijd, werk en kopzorgen en het resultaat is altijd beter.

Herman De Groote